• Ελληνικά
  • English

ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

studyabroadtopicgr

Η απόφαση για σπουδές σε ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα τόσο στη Κύπρο όσο και στο εξωτερικό παραμένει σύνθετη και πολλές φορές περίπλοκη. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για σπουδές σε τομείς όπως τη Μουσική, το Θέατρο, το Χορό και το Μιούζικαλ.

Κριτήρια εισδοχής, Ακροάσεις, Αναγνωρησιμότητα Τίτλου Σπουδών, Διαμονή, υποτροφίες και άλλα πολλά αποτελούν πονοκέφαλο τόσο στους υποψήφιους φοιτητές όσο και στους γονείς.

Η σχολή σε συνεργασία με το Plan Career Center προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε όλους όσους επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Κύπρου και του εξωτερικού σε Μουσική, Θέατρο, Χορό και Μιούζικαλ.

Η σχολή προετοιμάζει τους σπουδαστές για την επιτυχή εισδοχή τους σε πανεπιστήμια, μέσα από ατομικά και ομαδικά μαθήματα προετοιμασίας ενώ παράλληλα παρέχει τη δυνατότητα δημιουργίας οπτικογραφημένης ακρόασης – σε όσα πανεπιστήμια το επιτρέπουν.

Η οπτικογραφημένη ακρόαση υλοποιείται με τις απαιτήσεις του εκάστοτε πανεπιστημίου, δίνοντας την δυνατότητα στον σπουδαστή να συμμετάσχει στη επιλογική διαδικασία ενός πανεπιστημίου αποφεύγοντας τα περιττά έξοδα μετακίνησης και διαμονής.

Μέσω του του Plan Career Center οι υποψήφιοι φοιτητές έχουν την δυνατότητα να εντοπίσουν τα πανεπιστήμια τα οποία επιθυμούν να ενταχθούν έχοντας ως μοναδικό κριτήριο τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του ιδίου του φοιτητή (τα «θέλω» του, τις επιθυμίες του, τις ανάγκες του, ακόμα και τα οικονομικά δεδομένα της οικογένειας του). Μέσα από μία ολοκληρωμένη μελέτη των επιλογών για τον υποψήφιο φοιτητή, ο Σύμβουλος του Plan Career Center θα προβεί σε προτάσεις διαφόρων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων ούτως ώστε να υπάρχει η δυνατότητα της καλύτερης δυνατής επιλογής.

Αν επιθυμείς να σπουδάσεις Μουσική, Θέατρο, Χορό ή Μιούζικαλ συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και λειτουργός της σχολής θα επικοινωνήσει μαζί σου!


    ×