Οι τέχνες έχουν τον ανιδιοτελή χαρακτήρα των παιδιών.

Καλοσωρίσατε στο musicNart

Η σχολή musicNart είναι μία από τις μεγαλύτερες σχολές Μουσικής, Θεάτρου, Χορού και Μουσικού Θέατρου στη Κύπρο. Δημιουργήθηκε το 2011 από την Νέφη Κλείτου η οποία ήθελε να φέρει μία μεγάλη και σοβαρή αλλαγή στον τομέα της καλλιτεχνικής εκπαίδευσης. 

 Η ύπαρξη μίας ομάδας μουσικών, ηθοποιών, θεατρολόγων και χορευτών για τις ανάγκες των διαφορετικών τεχνών στη σχολή, επιτρέπει τη διδασκαλία σε σφαιρικό πνεύμα συνδυάζοντας μοναδικά τη θεωρία με την καλλιτεχνική πράξη.

Προσφέρει υψηλού επιπέδου διδασκαλία σε άριστα διαμορφωμένες αίθουσες, μαθήματα σε σπουδαστές όλων των ηλικιών για χόμπι ή μελλοντικές σπουδές. 

Aναγνωρισμένες εξετάσεις σε όλα τα τμήματα, προετοιμασία για εισαγωγή σε πανεπιστήμια καθώς επίσης και συμμετοχή των σπουδαστών σε παραστάσεις και διαγωνισμούς.

Αναγνωρίζοντας το γεγονός ότι κάθε παιδί είναι μοναδικό και σεβόμενοι τις προσωπικές επιθυμίες των σπουδαστών, η σχολή προωθεί τη διδασκαλία σε δημιουργικό περιβάλλον, δίνοντας έμφαση στην κοινωνική, συναισθηματική , και πνευματική ανάπτυξη του κάθε παιδιού.

Αποστολή μας είναι να αναπτύξουμε μικρούς και μεγάλους καλλιτέχνες με ενεργά και δημιουργικά μυαλά οι οποίοι να έχουν την δυνατότητα δημιουργικής ενασχόλησης και ένταξής τους σε πανεπιστήμια.

Τι προσφέρουμε;

Τμήματα Σχολής

Όλα τα παιδιά / σπουδαστές έχουν δικαίωμα παρακολούθησης ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστικού μαθήματος πριν επιξέλουν να εγγραφούν στη σχολή.

Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Σπουδές στο Εξωτερικό

Η απόφαση για σπουδές σε ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα τόσο στη Κύπρο όσο και στο εξωτερικό παραμένει σύνθετη και πολλές φορές περίπλοκη. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για σπουδές σε τομείς όπως τη Μουσική, το Θέατρο, το Χορό και το Μιούζικαλ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

background image
28
May, 2024
Πίσω στο musicNart!
29
May, 2023
ΡΟΚ ΣΥΝΑΥΛΙΑ
06
Nov, 2022
Η Νέα συλλογή είναι εδώ!

Τι λένε οι μαθητές μας 

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ 

Οπτικοακουστικό Υλικό

Γκαλερί

Οπτικοακουστικό υλικό από εκδηλώσεις στις οποίες διοργανώνει η σχολή.

Παραστάσεις, Σεμινάρια, Masterclasses, Workshops, Παρουσιάσεις, Εξετάσεις και άλλα πολλά αποτελούν κάθε χρόνο τα μέσα με τα οποία οι σπουδαστές της σχολής παρουσιάζονται στο ευρύ κοινό. 

Περισσότερα που αφορούν την καθημερινότητά της σχολής μπορείτε να βρείτε στα κοινωνικά μας δίκτυα

[instagram-feed feed=3]

Εγγραφείτε

Λάβετε ενημερώσεις της σχολής μέσω email.


    Hercules the musical