Οι τέχνες έχουν τον ανιδιοτελή χαρακτήρα των παιδιών.

Καλοσωρίσατε στο musicNart

Η σχολή musicNart είναι μία από τις μεγαλύτερες σχολές Μουσικής, Θεάτρου, Χορού και Μουσικού Θέατρου στη Κύπρο. Δημιουργήθηκε το 2011 από την Νέφη Κλείτου η οποία ήθελε να φέρει μία μεγάλη και σοβαρή αλλαγή στον τομέα της καλλιτεχνικής εκπαίδευσης. 

 Η ύπαρξη μίας ομάδας μουσικών, ηθοποιών, θεατρολόγων και χορευτών για τις ανάγκες των διαφορετικών τεχνών στη σχολή, επιτρέπει τη διδασκαλία σε σφαιρικό πνεύμα συνδυάζοντας μοναδικά τη θεωρία με την καλλιτεχνική πράξη.

Προσφέρει υψηλού επιπέδου διδασκαλία σε άριστα διαμορφωμένες αίθουσες, μαθήματα σε σπουδαστές όλων των ηλικιών για χόμπι ή μελλοντικές σπουδές. 

Aναγνωρισμένες εξετάσεις σε όλα τα τμήματα, προετοιμασία για εισαγωγή σε πανεπιστήμια καθώς επίσης και συμμετοχή των σπουδαστών σε παραστάσεις και διαγωνισμούς.

Αναγνωρίζοντας το γεγονός ότι κάθε παιδί είναι μοναδικό και σεβόμενοι τις προσωπικές επιθυμίες των σπουδαστών, η σχολή προωθεί τη διδασκαλία σε δημιουργικό περιβάλλον, δίνοντας έμφαση στην κοινωνική, συναισθηματική , και πνευματική ανάπτυξη του κάθε παιδιού.

Αποστολή μας είναι να αναπτύξουμε μικρούς και μεγάλους καλλιτέχνες με ενεργά και δημιουργικά μυαλά οι οποίοι να έχουν την δυνατότητα δημιουργικής ενασχόλησης και ένταξής τους σε πανεπιστήμια.

Τι προσφέρουμε;

Τμήματα Σχολής

Όλα τα παιδιά / σπουδαστές έχουν δικαίωμα παρακολούθησης ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστικού μαθήματος πριν επιξέλουν να εγγραφούν στη σχολή.

MUSIC Dpt
Το τμήμα Μουσικής προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από διδασκαλία μουσικών οργάνων και φωνητικής.
ourcollection_5
Το μουσικό θέατρο είναι ίσως η πιο ενδιαφέρουσα μορφή θεάτρου η οποία από τις αρχές του 20ου αιώνα ονομάζεται και απλά Μιούζικαλ.
CHA06344
Χορός, η μορφή καλλιτεχνικής και αθλητικής έκφρασης η οποία γενικά αναφέρεται στην κίνηση του σώματος, σύμφωνα με τη μουσική.
CHA07159
Η γνωριμία με το θέατρο μπορεί να είναι πολύ διασκεδαστική, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να γίνει κάποιος ηθοποιός.
CHA07124
Καινοτόμο πρόγραμμα το οποίο έχει ως στόχο να παρουσιάσει σε μικρά παιδιά την τέχνη της μουσικής του θεάτρου και της κίνησης / χορού.
music technology 2
Μαθήματα Μουσικής Τεχνολογίας και Υπηρεσίες εκτέλεσης - οργάνωσης παραγωγών.

Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Σπουδές στο Εξωτερικό

Η απόφαση για σπουδές σε ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα τόσο στη Κύπρο όσο και στο εξωτερικό παραμένει σύνθετη και πολλές φορές περίπλοκη. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για σπουδές σε τομείς όπως τη Μουσική, το Θέατρο, το Χορό και το Μιούζικαλ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

08
Φεβ, 2023
Έναρξη Ακαδημαϊκής Χρονιάς 2022-2023
01
Σεπ, 2023
Καλό Καλοκαίρι!
17
Ιούν, 2022
“CINDERELLA” the Musical
background image

Τι λένε οι μαθητές μας 

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ 

Οπτικοακουστικό Υλικό

Γκαλερί

Οπτικοακουστικό υλικό από εκδηλώσεις στις οποίες διοργανώνει η σχολή.

Παραστάσεις, Σεμινάρια, Masterclasses, Workshops, Παρουσιάσεις, Εξετάσεις και άλλα πολλά αποτελούν κάθε χρόνο τα μέσα με τα οποία οι σπουδαστές της σχολής παρουσιάζονται στο ευρύ κοινό. 

Περισσότερα που αφορούν την καθημερινότητά της σχολής μπορείτε να βρείτε στα κοινωνικά μας δίκτυα

A performing arts school 🎶🩰🎭that excels in teaching is one that not only develops students' artistic abilities but also prepares them for a successful 🥇 future in the performing arts industry, or any other field they choose to pursue.🎯

#musicnart #createthedifference #performingarts #musicschool #danceschool #dramaschool #musicalschool
...

🔈🔈Let’s bounce back from 2022 and head into 2023 with a positive outlook. APPLY NOW for the musicNart Dance Experience for Fall 2023. ⏳️
The young dancers featured in this video,are choreographed by musicNart Dance instructor @lolakvii.👏
#contemporarydance #dance #musicnartdanceexperience #createthedifference
...

Warm ✨ wishes for a happy, safe and joyful holiday 🎁season and a healthy and peaceful new year!
#musicnart #createthedifference #christmas #christmastime
...

'The nicest thing about #teamwork🤜is that you always have others on your side. Teamwork is very important, but not as important as the team you choose to work with.🤝'

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Enjoy an extract from our Rock Bands' event that was a huge success.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

If you are looking for something that will take you to another level and create the new YOU👉, you are welcome to join our #bandsessions🎸every Saturday!🤘

#music #musicband #rockandpopbands #musicnart #createthedifference
...

Εγγραφείτε

Λάβετε ενημερώσεις της σχολής μέσω email.