• Ελληνικά
  • English

ΤΜΗΜΑ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ

Το μουσικό θέατρο είναι ίσως η πιο ενδιαφέρουσα μορφή θεάτρου η οποία από τις αρχές του 20ου αιώνα ονομάζεται και απλά μιούζικαλ. Μια μορφή που συνδυάζει και ενώνει τον διάλογο, την υποκριτική , την μουσική, το τραγούδι, και τον χορό. Ποτέ δεν κουράζει αφού η φαντασία, η έμπνευση και η δημιουργικότητα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του.

Το musicNart περιμένει με ανυπομονησία να ανακαλύψει καινούρια ταλέντα και να τα προετοιμάσει εκφραστικά, φωνητικά και σωματικά για μεγάλες στιγμές οι οποίες θα παραμείνουν αξέχαστες εμπειρίες.

Τα μαθήματα επικεντρώνονται στη τέχνη του θεάτρου, του χορού αλλά και του τραγουδιού. Το θέατρο καλύπτει θέματα υποκριτικής, έκφρασης και στησίματος πάνω στην σκηνή. Ο χορός περιλαμβάνει όλα τα είδη του χορού όπως τζαζ, tap, μπαλέτου αλλά και σύγχρονου. Η φωνή εξασκείται με διάφορες ασκήσεις αλλά και εξελίσσεται μέσα από διάφορα κομμάτια από γνωστά μιούζικαλ.

Το τμήμα Μιούζικαλ προφέρει μαθήματα ομαδικά και ατομικά. Κατά τα ομαδικά μαθήματα γίνεται η προετοιμασία για παρουσιάσεις, παραστάσεις και εξετάσεις των σπουδαστών. Ενώ τα ατομικά μαθήματα απευθύνονται σε σπουδαστές οι οποίοι προετοιμάζονται για εισαγωγή τους σε πανεπιστήμια.
Αναλυτικά τα τμήματα Μούζικαλ της σχολής χωρίζονται αναλόγως του επιπέδου και της ηλικίας των σπουδαστών όπως παρακάτω:

Pre-musical (6-7 ετών)

Begin- Musical (9 -11 ετών)

Inter- Musical (12-15 ετών)

Adv- Musical (16-18 ετών)

Το τμήμα μιούζικαλ της σχολής έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια το απόλυτο σε αριστεία στις εξετάσεις, ενώ ήδη απόφοιτοι του τμήματος σπουδάζουν σε πανεπιστήμια του εξωτερικού.

 

×