• Ελληνικά
  • English

ΤΜΗΜΑ ΘEATΡOY

Μπορεί η ιστορία του θεάτρου να είναι τεράστια αφού οι ρίζες της ανήκουν στη Αρχαία Ελλάδα και συγκεκριμένα στο αρχαίο δράμα όμως η σχολή διαβεβαιώνει ότι οι σπουδαστές θα διασκεδάσουν αλλά και θα μελετήσουν, θα κουραστούν και θα ανταμειφθούν, θα κλάψουν αλλά και θα γελάσουν.

“Τα αστέρια δεν γεννιούνται αλλά δημιουργούνται μέσα από τον χρόνο”

Τα ομαδικά μαθήματα μόνο θετικά μπορούν να επηρεάσουν τους σπουδαστές. Μέσα από την συνεργασία και την ομαδικότητα, τους προκαλούν να υποδυθούν διάφορους ρόλους, να αλλάξουν χαρακτήρα, να αποκτήσουν συμπάθεια, αυτοπεποίθηση, συγκέντρωση, ανεκτικότητα ενώ ταυτόχρονα να εμπλουτίσουν τις γνώσεις και το λεξιλόγιο τους.

Τα μαθήματα του θεάτρου είναι κατά κανόνα ομαδικά και περιλαμβάνουν θεατρικά στην Ελληνική αλλά και στην Αγγλική γλώσσα (σε προχωρημένο επίπεδο). Τα ομαδικά μαθήματα χωρίζονται σε τρία τμήματα αναλόγως ηλικίας και επιπέδου :

Begin-Drama
(7-11 ετών)

Inter-Drama
(12-15 ετών)

Adv-Drama
(16-18 ετών)

Επιπλέον των ομαδικών μαθημάτων προσφέρονται και ατομικά μαθήματα για προετοιμασία σπουδαστών για εισαγωγή τους σε Δραματικές σχολές της Κύπρου, της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Όλα τα τμήματα του Θεάτρου προετοιμάζονται για συμμετοχή σε παραστάσεις, αναγνωρισμένες εξετάσεις και διαγωνισμούς. Το τμήμα Θεάτρου διοργανώνει σεμινάρια (masterclasses) με καταξιωμένους ηθοποιούς ενώ αριθμός μαθημάτων διεξάγονται από επισκέπτες καθηγητές – ηθοποιούς από Κύπρο και Ελλάδα.

×