• Ελληνικά
  • English

Η σχολή musicNart είναι μία από τις μεγαλύτερες σχολές μουσικής, θεάτρου, χορού και μιούζικαλ στη Κύπρο. Δημιουργήθηκε το 2011 από την Νέφη Κ. Αβραάμ η οποία ήθελε να φέρει μία μεγάλη και σοβαρή αλλαγή στον τομέα της καλλιτεχνικής εκπαίδευσης.

Η ύπαρξη μίας ομάδας μουσικών, ηθοποιών, θεατρολόγων και χορευτών για τις ανάγκες των διαφορετικών τεχνών στη σχολή, επιτρέπει τη διδασκαλία σε σφαιρικό πνεύμα  συνδυάζοντας μοναδικά τη θεωρία με την καλλιτεχνική πράξη.

Η σχολή προσφέρει υψηλού επιπέδου διδασκαλίας σε άριστα διαμορφωμένες αίθουσες. Μαθήματα μουσικής, θεάτρου, χορού και μιούζικαλ σε σπουδαστές όλων των ηλικιών για χόμπι ή μελλοντικές σπουδές. Προσφέρονται αναγνωρισμένες εξετάσεις σε όλα τα τμήματα, προετοιμασία για εισαγωγή σε πανεπιστήμια καθώς επίσης και συμμετοχή των σπουδαστών σε παραστάσεις και διαγωνισμούς.

Όλα τα παιδιά – σπουδαστές έχουν την δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστικού μαθήματος πριν την απόφασή για φοίτησή τους. Σε καμία περίπτωση το δοκιμαστικό αυτό μάθημα δεν δεσμεύει τους γονείς ή τους σπουδαστές με τη σχολή. Εκπτώσεις σε δίδακτρα δίνονται σε σπουδαστές οι οποίοι παρακολουθούν πέραν του ενός μαθήματος, σε αδέλφια σπουδαστές καθώς και σε πολύτεκνες οικογένειες. Επιπλέον, σπουδαστής μπορεί να ενταχθεί στο Ίδρυμα Καλλιτεχνικής Μόρφωσης της σχολής ¨ΠΕΡΙΚΛΗΣ¨ όταν ισχύουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις και με την επισύναψη των σχετικών εγγράφων (όροι και προϋποθέσεις Ιδρύματος ¨ΠΕΡΙΚΛΗΣ¨).

Η σχολή αναγνωρίζοντας το γεγονός ότι κάθε παιδί είναι μοναδικό και σεβόμενη τις προσωπικές επιθυμίες των σπουδαστών, προωθεί τη διδασκαλία σε δημιουργικό περιβάλλον, δίνοντας έμφαση στην κοινωνική, συναισθηματική , και πνευματική ανάπτυξη του κάθε παιδιού.

Η αποστολή μας είναι να αναπτύξουμε μικρούς και μεγάλους καλλιτέχνες με ενεργά και δημιουργικά μυαλά οι οποίοι να έχουν την δυνατότητα δημιουργικής ενασχόλησης και ένταξής τους σε πανεπιστήμια.

×