ERATO-DEMETRIADOU-75×75

ΕΡΑΤΩ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ

”Φοίτησα στη σχολή για 4 χρόνια και μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι, χωρίς αυτά τα χρόνια της εκπαίδευσης και της προετοιμασίας δεν θα μπορούσα ποτέ να πετύχω το στόχο μου που ήταν να σπουδάσω Μουσικό Θέατρο στο Ηνωμένο Βασίλειο! Το musicNart με καθοδήγησε να ανακαλύψω τις δυνατότητές μου και να πιστέψω στον εαυτό μου. Είχα τους κατάλληλους ανθρώπους να με τονώνουν όταν δεν ήμουν καλά! Σας ευχαριστώ που ήσασταν η αφετηρία μου στο όμορφο μου ταξίδι. Αποτελείται για μένα την δεύτερη οικογένειά μου!”

ELENI-GEORGIOU-75×75

ΕΛΕΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

”Όταν για πρώτη φορά πήγα στο musicNart πριν από 9 χρόνια ήμουν ένα κοριτσάκι που δεν ήξερα τι ήθελα να κάνω στη ζωή μου. Αυτό όμως άλλαξε όταν με ανέλαβαν οι υπέροχοι καθηγητές της σχολής, που στάθηκαν δίπλα μου σε όλες τις δυσκολίες και πάλεψαν μαζί μου για να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα και τα καταφέραμε! Τελείωσα τις θεατρικές μου σπουδές το 2018 στη Δραματική Σχολή Βασίλης Διαμαντόπουλος (Ίασμος) στην Αθήνα με επιτυχία. Χάρη στο musicNart κατάφερα να σπουδάσω, να έχω αυτοπεποίθηση και να προχωρώ με το κεφάλι ψηλά σε ότι κι αν κάνω.”

14012196_1280134428693694_270428302_n-75×75

ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΙΛΙΝ

”Στα χρόνια τα οποία φοίτησα στη σχολή, έμαθα πολλά πράγματα για το Θέατρο και το Μουσικό Θέατρο. Οι καθηγητές μου ήταν καταπληκτικοί, υποστηρικτικοί και μαζί τους κατάφερα να πετύχω τον στόχο μου που ήταν να φοιτήσω στο Εθνικό Θέατρο Βορείου Ελλάδας!”

13987138_1740724662848071_866916616_o-75×75

ΑΙΜΙΛΙΑ ΚΙΤΣΙΟΥ

“Στην σχολή δεν κατάφερα απλά να αποκτήσω το Grade 8 στο πιάνο αλλά χάρη στην δασκάλα μου και διευθύντρια της σχολής κα Νέφη, μου δόθηκαν πολλές ευκαιρίες και εμπειρίες τις οποίες δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ! Ακόμη και τώρα που έχω αποφοιτήσει από τη σχολή και βρίσκομαι για σπουδές, το musicNart μου δίνει την ευκαιρία να συμμετέχω σε διάφορες δραστηριότητες και εκδηλώσεις, έχοντας με τον τρόπο αυτό μία συνεχή σχέση με την μουσική και τις τέχνες γενικότερα.”

NIKOLAS-TYLLIROS-1-75×75

ΝΙΚΟΛΑΣ ΤΥΛΛΗΡΟΣ

”Έγινα μαθητής της σχολής τον Σεπτέμβρη του 2013 μετά από παρότρυνση ενός φίλου. Είχα παρακολουθήσει μαθήματα μουσικής στο παρελθόν σε άλλες σχολές και ποτέ δεν ήμουν ευχαριστημένος με το μάθημα, νοιώθοντας ότι απλά έχανα τον χρόνο μου. Στο musicNart τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά. Ένοιωσα ευπρόσδεκτος από την πρώτη στιγμή, φοίτησα για 3 ολόκληρα χρόνια λαμβάνοντας μέρος σε παραστάσεις, μουσικά βίντεο και πολλές άλλες δραστηριότητες. Απέκτησα το Grade 8 στην ηλεκτρική κιθάρα και εξασφάλισα θέση στο πανεπιστήμιο του Newcastle για μουσικές σπουδές. Ένα τεράστιο ευχαριστήσω στην κα Νέφη για την βοήθεια και την υποστήριξη!”

CHRISTOS-FRANCESCA-HADJIPANAYI-75×75

ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑ & ΧΡΙΣΤΟΣ Χ”ΠΑΝΑΓΗ

”Στη σχολή musicNart δημιουργείται ένα φιλικό και χαρούμενο περιβάλλον μεταξύ των καθηγητών και των μαθητών. Οι καθηγητές συνδέουν τις γνώσεις και εμπειρίες τους ανάλογα με τον κλάδο τους, για να προσφέρουν στους μαθητές τους κάθε φορά, τα καλύτερο δυνατό μάθημα που μπορούν. Η σχολή δίνει την ευκαιρία στους μαθητές να συμμετέχουν σε διάφορους διαγωνισμούς και να διακρίνονται. Οι καταπληκτικές παραστάσεις της σχολής αποδεικνύουν κάθε φορά, πως η σκληρή δουλειά ανταποδίδει αφού τα θέατρα είναι πάντα γεμάτα!”