Back

Η απόφαση για σπουδές σε ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα τόσο στη Κύπρο όσο και στο εξωτερικό παραμένει σύνθετη και πολλές φορές περίπλοκη. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για σπουδές σε τομείς όπως τη Μουσική, το Θέατρο, το Χορό και το Μιούζικαλ.

Κριτήρια εισδοχής, Ακροάσεις, Αναγνωρησιμότητα Τίτλου Σπουδών, Διαμονή, υποτροφίες και άλλα πολλά αποτελούν πονοκέφαλο τόσο στους υποψήφιους φοιτητές όσο και στους γονείς.

Η σχολή σε συνεργασία με επαγγελματίες σύμβουλους σπουδών, προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε όλους όσους επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Κύπρου και του εξωτερικού σε Μουσική, Θέατρο, Χορό και Μιούζικαλ.

Οι σπουδαστές προετοιμάζονται για την επιτυχή εισδοχή τους σε πανεπιστήμια, μέσα από ατομικά και ομαδικά μαθήματα προετοιμασίας ενώ παράλληλα παρέχει τη δυνατότητα δημιουργίας οπτικογραφημένης ακρόασης – σε όσα πανεπιστήμια το επιτρέπουν. Η οπτικογραφημένη ακρόαση υλοποιείται με τις απαιτήσεις του εκάστοτε πανεπιστημίου, δίνοντας την δυνατότητα στον σπουδαστή να συμμετάσχει στη επιλογική διαδικασία ενός πανεπιστημίου αποφεύγοντας τα περιττά έξοδα μετακίνησης και διαμονής.

Αν επιθυμείς να σπουδάσεις Μουσική, Θέατρο, Χορό ή Μιούζικαλ συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και λειτουργός της σχολής θα επικοινωνήσει μαζί σου!