• Ελληνικά
  • English

Νέφη Κλείτου Αβραάμ

Η Νέφη Κλείτου Αβραάμ με σπουδές στο πανεπιστήμιο Καρόλου Πράγας, Τσεχία, στο πανεπιστήμιο του Λίβερπουλ, και στο ανοικτό πανεπιστήμιο του Λονδίνου, Αγγλία νιώθει έτοιμη για μια μεγάλη και σοβαρή αλλαγή στον τομέα της καλλιτεχνικής εκπαίδευσης και γι’ αυτό το λόγο ίδρυσε το 2012 τη σχολή. Αποτελεί ακόμα μια περίπτωση καλλιτέχνη με πολλές ιδέες και φαντασία και που δεν της αρέσει να εφησυχάζεται. Πιστεύει ότι όλοι είμαστε ταλέντα, απλά χρειαζόμαστε δίπλα μας ανθρώπους που να μας το βγάλουν προς τα έξω!

Τηρεί πάντα το γνωμικό ότι όλα τα παιδιά έχουν φτερά αλλά οι δάσκαλοι είναι αυτοί που τα μαθαίνουν να πετάνε. Η μουσική, το θέατρο, το μιούζικαλ και ο χορός είναι οι μεγάλες της αγάπες για αυτό και η σχολή της στηρίζεται σε αυτούς τους τομείς.

Ο σκοπός της σαν καθηγήτρια πιάνου είναι να μεταφέρει όλες τις γνώσεις τόσο στον πρακτικό τομέα του πιάνου όσο και στο θεωρητικό μέρος του μεγάλου τομέα της μουσικολογίας. Της αρέσει να συνοδεύει με πιάνο φωνές, χορωδίες και μουσικά όργανα.

Οι παραστάσεις της σχολής έχουν πολλά από τον χαρακτήρα της αφού της αρέσει να σχεδιαζει τα κοστούμια, τα σκηνικά, και να αναπτύσει όλες τις ιδέες της με επιτυχία.  

Διευθύνει ολόκληρη τη σχολή τόσο ακαδημαϊκά όσο και διοικητικά. Θεωρεί ότι πειθαρχία με πάθος είναι ο τέλειος συνδυασμός κάθε επιτυχημένου καλλιτέχνη.

×